Livigno 6.972,- se skipasem

Šesti lůžkový apartmán v Livignu – Itálie za 6.972,- na osobu a to včetně skipasu. Celkem za apartmán na sedm nocí včetně skipasů zaplatíte 41.832,- v termínu od 19.4. do 26.4.2014.

Livigno je vesnice jako taková. Člověk se tu nikde nesetká s obrovskými hotely, všude jsou malé, útulné domky ze dřeva a to příjemné atmosféře jen přidává. V lyžařském středisku převažují dlouhé, široké a modře označené sjezdovky, takže si tu užijí i začátečníci a rodiny s dětmi. Odpoledne není nic lepšího než oddych na lehátku za svitu sluníčka, slunečné terasy jsou přímo u sjezdovek. Doporučujeme vyzkoušet typický nápoj “Bombardino” a domácí těstoviny, které se podávají v restauracích, opravdová lahůdka.

Příjemně zařízené apartmánové domy Livigno se nacházejí podél 3 km dlouhého centra střediska Livigno. Restaurace, bary a obchody jdou dobře dosažitelné pěšky. K lanovkám a vlekům, stejně jako na sjezdovky se dostanete po 100 až 400 m. Zastávky skibusu se nacházejí v bezprostřední blízkosti. Ubytovaní mají k dispozici lyžárnu a parkoviště. Příjemně zařízené apartmány mají sprchu s WC, kuchyňskou linku s elektrickým sporákem, lednicí, mikrovlnnou troubou stejně jako TV a v některých případech i balkon.